понедельник, 9 мая 2016 г.

Он-лайн ресурси для монтажу


Ми пропонуємо ознайомитися з трьома досить відомими ресурсами Гіфовіна, xGif.ru і Sketch Star.
Онлайн-сервіс Гіфовіна.http://gifovina.ru/
Працювати з сервісом дуже просто. Для створення анімації знадобиться не менше двох зображень в JPG форматі і бажано одного розміру. Вся операція з перетворення їх у анімовану картинку зажадає від вас всього трьох кроків. Спочатку завантажуємо на сервер картинки (по одній або відразу всі разом). Після того як картинки будуть завантажені, їх мініатюри будуть відображені у верхній частині робочої області сервісу.
Ці прев'юшки можна вільно міняти місцями, перетягуючи мишкою або видаляти, якщо раптом вам прийде в голову ідея замінити одну картинку іншим, більш відповідним зображенням.
У лівій частині вікна браузера, робочої області, розташована невелика панель налаштувань. Тут ви можете встановити розмір вихідного файлу, швидкість зміни кадрів (від 0.1 до 5 секунд), ефект, який буде проявлятися при заміні статичних зображень і тривалість цього ефекту (від 0.1 до 1 секунди).
Набір ефектів не великий, їх всього два, це пикселизация і спливання. Останній має два варіанти: сплиття із затемненням, сплиття з висвітленням.
Після натискання кнопки "Готово" вашому погляду постане готова анімація, яку можна буде завантажити до себе на комп'ютер.

Онлайн-сервіс xGif.ru - gif анімація.
 
Наступний ресурс, на який варто звернути увагу, називається xGif.ru - gif анімація. Принцип створення анімації на цьому сервісі той же - завантажуємо картинки, додаємо ефекти, редагуємо і зберігаємо готовий результат.
На відміну від вище розглянутого сервісу xGif.ru володіє більш обширним набором інструментів обробки завантажених зображень. Тут ви знайдете інструменти для малювання, додавання тексту, кадрування, масштабування, заокруглення кутів і заміни фону. Сервіс підтримує формати jpeg, tiff, png, bmp, gif.
Крім того ви можете редагувати раніше створені анімовані gif-зображення. На жаль, останнім часом робота сервісу не відрізняється стабільністю.
Сторінка сервісу завантажується повільно і нерідко уповільнює роботу браузера. Але головний мінус полягає в неможливості видалити раніше використані кадри без очищення кукисов в самому браузері.
Залишається тільки сподіватися, що розробники зрештою прислухаються до зауважень користувачів і виправлять усі непорозуміння. Як і Гіфофіна, xGif.ru абсолютно безкоштовний.
Онлайн-сервіс Sketch Star.

Найцікавіший із запропонованих ресурсів - сервіс Sketch Star. Це досить серйозний у плані функціональності ресурс, призначений скоріше для створення анімаційних мультфільмів, ніж простих аватарок.
Назва сайту походить від слова Sketch, що означає ескіз, малюнок, начерк. На відміну від попередніх сервісів Sketch Star надає куди більші можливості для особистої творчості.
Картинки для анімації тут можна створювати прямо в робочому середовищі сервісу і для цієї мети в Sketch Star є цілий набір різних інструментів, до складу якого входять кілька кистей, заливка, розпилювач, гумка, а також кліпарт, геометричні фігури та інші об'єкти.
Дуже шкода, але використання довільних зображень сервісом не підтримується. Або ви малюєте картинку самі, або використовуєте вже наявні заготовки. На сайті їх представлено достатньо.


Комментариев нет:

Отправить комментарий